Velkommen til Kjerringholmen vann- og avløpslag (KVA)

Kjerringholmen Vann- og avløpslag ble etablert 20. september 2006.

Laget har som formål å etablere, anlegge, eie, vedlikeholde og drifte et komplett vann- og avløpsanlegg for lagets medlemmer på Kjerringholmen i Hvaler kommune, ivareta lagets medlemmers interesser og behov i denne forbindelse, og annet som står naturlig i forbindelse med dette.

Anlegget er bygget for helårsdrift, men da strømkostnadene for å holde anlegget frostfritt er relativt høye driftes anlegget kun i perioden fra påsketider til oktober/november.

Hvis du ikke finner informasjonen du leter etter på disse sidene. Ta en titt på de gamle nettsidene som du finner her:  http://www.kjerringholmen.com/gamlesider/

 

 

Her kan du søke i alle innlegg som omhandler vann og avløp:

[searchandfilter fields=search, search_placeholder=Søk…… submit_label=”OK” taxonomies=vann-og-avlop]’

Vann til påske!

Det nærmer seg hytteåpning for mange. Påsken er sent i år og det er sannsynlig at fellesanlegget er frostfritt før dette. Hvis du planlegger tidlig åpning er det bare å prøve vann og avløp. Du kan ikke gjøre noe feil i forhold til fellesanlegget. Installasjoner i egen hytte og stikkledning er det enkelte medlems ansvar.

Les mer…..

Innkalling til årsmøte i Kjerringholmen vann og avløpslag

Innkalling til ordinært årsmøte Det innkalles herved til ordinært årsmøte i Kjerringholmen vann- og avløpslag SA. Lørdag 14. juli 2018 kl. 14:00 Sletta, ved brakka, på Kjerringholmen   Agenda Åpning av møtet og opptak av fortegnelse over møtende Valg av møteleder og minst en person til å undertegne protokollen sammen med møteleder Godkjennelse av innkalling

Les mer…..

Årsmøte i Kjerringholmen vann og avløpslag

Årsmøte i Kjerringholmen vann og avløpslag avholdes på Kjerringholmen lørdag 14. juli kl.14:00. Innkalling sendes til medlemmene nærmere møtedatoen.