Velkommen til Kjerringholmen vann- og avløpslag (KVA)

Kjerringholmen Vann- og avløpslag ble etablert 20. september 2006.

Laget har som formål å etablere, anlegge, eie, vedlikeholde og drifte et komplett vann- og avløpsanlegg for lagets medlemmer på Kjerringholmen i Hvaler kommune, ivareta lagets medlemmers interesser og behov i denne forbindelse, og annet som står naturlig i forbindelse med dette.

Anlegget er bygget for helårsdrift, men da strømkostnadene for å holde anlegget frostfritt er relativt høye driftes anlegget kun i perioden fra påsketider til oktober/november.

Hvis du ikke finner informasjonen du leter etter på disse sidene. Ta en titt på de gamle nettsidene som du finner her:  http://www.kjerringholmen.com/gamlesider/

 

 

Her kan du søke i alle innlegg som omhandler vann og avløp:

[searchandfilter fields=search, search_placeholder=Søk…… submit_label=”OK” taxonomies=vann-og-avlop]’

Innbetaling av årsavgift for vann- og avløp innen 1. juni

Vi ber om at årsavgiften for 2019 på kr. 2500,- innbetales til lagets kontonr. 6017 05 05622 innen 1. juni 2019. Vi gjør oppmerksom på at det ikke vil bli sendt ut brev med innbetalingsgiro.   Med vennlig hilsen Styret i Kjerringholmen vann- og avløpslag SA

Stenging av vannet 30. april

I forbindelse med påkobling av nytt medlem vil vannet stenges i perioder tirsdag 30. april.

Sommersesongen er startet!

Strålende vær, ingen store synlige skader etter vinteren og vann og avløp som fungerer. Hva mer kan en ønske seg?

Vann til påske!

Det nærmer seg hytteåpning for mange. Påsken er sent i år og det er sannsynlig at fellesanlegget er frostfritt før dette. Hvis du planlegger tidlig åpning er det bare å prøve vann og avløp. Du kan ikke gjøre noe feil i forhold til fellesanlegget. Installasjoner i egen hytte og stikkledning er det enkelte medlems ansvar.

Les mer…..