Velkommen til vår gjestebok

Det enkelte innlegg kan kommenteres under selve teksten, men ønsker du å rise, rose eller diskutere må du gjerne bruke gjesteboken.

Retningslinjer

Du er personlig ansvarlig for innholdet i kommentarene du publiserer. Kommentarer som inneholder utskjelling, hets, kan skade eller være krenkende, inneholder reklame, er i strid med opphavsretten eller på annen måte er i strid med norsk lov vil bli fjernet. Kommenter sak; ikke person!

8 thoughts on “Gjestebok

 1. Hei
  Er det noen på kjerringholmen som har stillase liggende på holmen som man kunne lånt en ukes tid? Skal skifte panel på øvre del av hytta og er ikke lang nok i armene.
  Mvh Yngvar Lindberg

 2. Her er bildet av hjelperne våre. Takk igjen! Idag skal vinduet inn, så vi håper på gode naboer igjen

 3. Idag fikk vi suveren hjelp fra 5 staute karer her på holmen. Vi fraktet et enormt stort vindu på 180 kg fra Skipstadsand i vår lille båt. Hadde ikke disse karene hjulpet oss, hadde det aldri gått. Skulle gjerne lagt ut bilder av hendelsen, men det er dessverre ikke mulig her. Vil bare si TUSEN TAKK til alle som deltok!!!

 4. Hei Jan.
  Du kan godt legge ut spørsmålet om løft på forsiden, men ikke om det er for mye bryderi. 🙂 Så kan de kontakte meg på 46502487 eller duritz_@hotmail.com.

  Vi hadde vellykket helikopterløft ifjor takket være informasjon på hjemmesiden du lager.
  Ikke var det dyrt heller, så det frister til gjentakelse istede for båtskyss og masse plankebæring.

  • Flott at du bruker gjesteboken 😉 Hvis du ønsker det kan jeg plassere en nyhet på forsiden slik at ditt spørsmål blir mer synlig. /Jan

 5. Hei
  Først og fremst takk for en flott side! Får lyst til å dra på hytta selv om det er minusgrader 🙂

  Er det noen på øya som har tenkt på helikoptertransport i sommer?
  Planlegger oppgradering av terrasse med alt av materialer det måtte innebære.

Legg inn en kommentar